Over Ad Vertere

Weerspiegeling van grafisch ontwerper Joanne de Witte in water te Lelystad
Wat is Ad Vertere?

Foto van Joanne de Witte.Ad Vertere is de grafisch ontwerpstudio van Joanne de Witte. Sinds 2012 verzorg ik vanuit Lelystad met veel plezier grafische vormgeving voor diverse bedrijven, instanties en projecten.

Wie is Joanne?

Sinds ik mij kan herinneren houd ik mij graag bezig met het overbrengen van verhalen. Als kind uitte zich dit in het schrijven en tekenen van verhalen. Later is mijn hobby mijn werk geworden! Naast mijn werk houd ik mij graag bezig met mijn gezin, klussen in huis, tekenen en schilderen. Ook geniet ik van de natuur die volop aanwezig is hier in Lelystad, en de rest van Flevoland.

Wat betekent Ad Vertere?

Ad Vertere is latijn, en het betekent 'wenden tot'. Het woord advertentie is ervan afgeleid. De reden voor deze naamkeuze, is dat ik met mijn grafische vormgeving mij graag onderscheid op het gebied van marketing. Ik denk graag met je mee over hetgeen jouw doelgroep raakt, en daarmee werk ik aan een commercieel effectief ontwerp.

Wat doet Ad Vertere voor jou?

Ad Vertere geeft vorm aan de visuele uitingen van je bedrijf, merk of product. Denk bijvoorbeeld aan logo-ontwerp, maar ook een complete identiteit. Hierbij houd ik rekening met de doeltreffendheid en toepasbaarheid van het ontwerp. Daarnaast verzorg ik ook de vormgeving van diverse promotiematerialen. Het subtiel of juist knallend laten opvallen van bijvoorbeeld een advertentie, poster of flyer, is een uitdaging die ik graag aanga. Daarbij houd ik het publiek voor ogen. Jouw verhaal overbrengen, daar gaat het om.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd of een samenwerking met Ad Vertere ook iets voor jou is? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Voor een vrijblijvende offerte, vragen, of gewoon een bericht, neem dan gerust contact op.

Contactformulier

Contact